EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
Insights X 2019

Insights-X 2020

Exhibition Center Nuremberg Messezentrum 1 90471 Nuremberg, Germania
14 Oct 2020 - 17 Oct 2020

Insights-X este un eveniment  intens mediatizat, icare va avea loc in intervalul 14-17 octombrie 2020
Insights-X este o platforma pentru profesionistii din domeniul papetariei si al marochinariei scolare, unde acestia  isi vor prezenta portofoliile.
Târgul reunește diverse categorii de produse din industrie și asigură o afișare completă a tuturor gamelor: instrumente de scris, articole de indosariere si arhivare, articole creative, marochinarie scolara si cadouri. Este un punct de intalnire pentru profesionistii din domeniu, unde se creeaza conexiunea perfecta dintre expozanti si vizitatori. Vor fi prezenti marii jucatori din domeniu, creandu-se astfel oportunitatea dezvoltarii afacerilor.
Oferind o platformă de întâlnire pentru companiile mici și mijlocii și mărcile mari, târgul reunește aproape 300 de expozanți și cca 5000 de vizitatori profesioniști. Cu un accent clar și o gamă largă de hârtie, consumabile de birou și produse de papetărie, evenimentul este un real succes pt profesionistii din domeniu.
 Insight-X 2020 va oferi prelegeri și activități speciale precum atelierele și sesiuni creative. Acestea vizează să ofere participanților know-how și idei in vederea cresterii  productivitatii si a promovarii noilor produse.
Desi orasul Nuremberg are o infrastructura metropolitana favorabila desfasurarii unui astfel de eveniment, in perioada targului poate fi usor incomod sa gasiti cea mai buna solutie de cazare. Va putem ajuta, oferindu-va o varianta de cazare adaptata nevoilor dumneavoastra. Completati formularul de mai jos si veti primi oferta noastra in cel mai scurt timp!
 
 
 
 

Cere o oferta personalizata