EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
CPhl Worldwide 2019

CPhl Worldwide 2020

Fiera Milano, Strada Statale 33 del Sempione 28, 20145 Rho, Milan, Italy
13 Oct 2020 - 15 Oct 2020

CPhl 2020 este cea mai importanta manifestare a industriei farmaceutice mondiale.
Lider al expozitiilor farmaceutice din intreaga lume, CPhl se desfasoara in locatii diferite de la un an la altul.  In 2020, expozitia va avea loc la Milano, in intervalul 13-15 octombrie. Editia trecuta a dunat peste 45.000 de vizitatori profesionisti, multi dintre ei fiind factori de decizie. La editia din 2019, mai mult de 90% dintre vizitatori s-au declarat multumiti si peste 88% au fost de acord ca targul este locul perfect pentru a gasi noi oportunitati de afaceri.
Reunind industria farmaceutica globala, targul  combina mai multe evenimente farmaceutice, in aceeasi locatie.
CPhl va încuraja crearea de rețele și schimbul de cunoștințe printr-o serie de evenimente speciale. Acestea vor include seminarii pe teme farmaceutice  cheie, Pharma Insight, Tours Innovation Briefings si multe altele.
CPhl Worldwide reprezinta o oportunitate de consolidare a relatiilor de afaceri cu partenerii existenti, de cunoastere a unor potentiali noi parteneri, de identificare a noi surse de materii prime si, nu in ultimul rand, o ocazie de documentare privind ultimele trenduri si schimbari de pe piata farmaceutica internationala, piata recunoscuta ca fiind unul din cele mai dinamice sectoare din economia mondiala.
 
Gasirea unor variante de cazare potrivite poate fi dificila, prasul fiind foarte aglomerat pe durata evenimentului.  Venim in intampinarea dvs si va oferim solutia de cazare potrivita nevoielor dvs. Completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp!
 
 

Cere o oferta personalizata