EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
CERSAIE 2019

CERSAIE 2020

Bologna Fiera, Bologna Italy, Piazza della Constituzione,6
28 Sep 2020 - 02 Oct 2020

Cersaie 2020 este unul dintre cele mai importante targuri de placi ceramice pentru industria de constructii si mobilier de baie, unde se  prezinta cele mai noi tendinte in materie de design si amenajari.
Cea de a 38-a editie se va tine la Bologna, in intervalul 28 septembrie- 2 octombrie. Vor fi prezenti peste 800 de expozanti, din peste 41  de tari. Conform datelor organizatorilor, editia de anul trecut a adunat peste 111.000 de vizitatori, din 158 de tari, mai mult de jumatate dintre ei provenind din strainatate.
Cersaie 2020 va cuprinde intregul spectru al sectorului.  Principalele grupe de produse vor fi placile ceramice, mobilierul de baie, instalatii sanitare, materii prime si echipamente, servicii tehnice si materiale pentru montare. 
Targul de la Cersaie este considerat a fi o oportunitate de prestigiu pentru a scoate in evidenta produsele care au o estetica si o tehnologie inovatoare.
Fiind un eveniment de amploare, poate fi incomod si costisitor sa rezervati singuri pachetele de cazare. De aceea, venim in intampinarea dvs si va ajutam sa economisiti timp si bani. Completati formularul de mai jos si echipa noastra va va trimite o lista de oferte personalizate, potrivite cerintelor si bugetului dvs. 
 

Cere o oferta personalizata