EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
DRUPA DUSSELDORF 2020

DRUPA 2020

Messe Dusseldorf, Stockumer Kirchstrasse 61, Dusseldorf, Germany
16 Jun 2020 - 26 Jun 2020

Targul DRUPA DUSSELDORF- EVENIMENT ANULAT !
 este  cel mai important  targ destinat industriei de print si cross-media. Evenimentul cu o traditie de 60 de ani, are loc la fiecare patru ani, în Messe Dusseldorf. DIN PACATE, EDITIA 2020 A FOST ANULATA!
 
Jucatorii din lumea tiparului si-au rezervat deja un spatiu de expunere mai mare decat cel de la spectacolul precedent din 2016.
Sub motto-ul "ATINGE VIITORUL", DRUPA 2016 s-a concentrat pe tehnologiile orientate catre viitor, cum ar fi tiparul digital,  imprimarea 3D si imprimarea cu jet de cerneala, cu aplicatiile sale industriale.
Conform statisticilor inregistrate, in anul 2016 au fost prezenti 1844 de expozanti din 52 de tari, pe o suprafata totala de 165159 mp. Peste 310000 de vizitatori au participat la editia trecuta, pentru a se informa asupra noilor tehnologii si inovatii din domeniu.
Proiectul DRUPACITY, un proiect comun între Messe Düsseldorf și Destination Düsseldorf se va ocupa ca tema evenimentului sa fie popularizata cu succes. Spectacole 3D și spectacole de moda cu rochii realizate în întregime din hârtie vor face parte din campania de popularizare.
În scopul de a oferi un sejur plăcut pentru clienților noștri, am incheiat contracte cu cele mai bune hoteluri.  Completați formularul de rezervare de mai jos si echipa noastra va va contacta in scurt timp!
 

Cere o oferta personalizata